,

SHIMANO 105 RD-R7000-SS

60.00

Shimano 105 RD-R7000 2×11 me shpejtësi të pasme SS
Dalja e pasme RD-R7000 përmban dizajnin Shadow RD të Shimano-s, i cili i jep lëvizësit një profil më të ulët dhe funksionim më të qëndrueshëm.
Performanca e provuar në garë: Shimano 105 2×11-shpejtësi Rear Derailleur RD-R7000 SS
Zhytësja opsionale e pasme e kafazit të gjatë (RD-R7000-GS) mund të strehojë deri në një kasetë 11-34T dhe është projektuar me një stil të profilit të ulët SHIMANO SHADOW RD për ta futur atë poshtë kasetës dhe zinxhirit.

Duke ardhur me karakteristikat e nivelit të lartë estetik dhe garues të vëllezërve të saj të mëdhenj Dura-Ace dhe Ultegra, seria e re 105 konsideron gjithashtu se shumica e shoferëve do t’i përdorin biçikletat e tyre për qëllime të tjera përveç garave konkurruese. 105 është grupi i parë me 11 shpejtësi i Shimano-s për ata që janë të përkushtuar seriozisht për ngasjen me biçikletë rrugore, por ky përkufizim tani bëhet më i gjerë me përfshirjen e menaxhimit superior dhe kontrollit të adaptueshëm për të zotëruar situata të ndryshme të vozitjes.
Karakteristika – 105 RD-R7000 2×11-shpejtësi Rear Derailleur SS
Konstruksion SHIMANO SHADOW RD
Dizajni i shiritit të pasmë me profil të ulët
Përshtatur për dizajnin e kornizës specifike të garës
Versioni SS – për kaseta deri në 30 dhëmbë
Karakteristikat e produktit
Përdorimi: Rruga
Grupi: 105
Modeli: RD-R7000-SS
Kafazi: i shkurtër
Lloji i montimit: Montimi i drejtpërdrejtë
Marshi i përparmë: me 2 shpejtësi
Marshi i pasëm: 11-shpejtësi
Zinxhiri i pajtueshëm: HG-EV 11 shpejtësi / HG-X 11 shpejtësi
Maks. dhëmbë dhëmbëza e madhe: 30T
Min. dhëmbë dhëmbëza e madhe: 25T
Maks. dhëmbë dhëmbëza e vogël: 12T
Min. dhëmbë dhëmbëza e vogël: 11T
Maks. Diferenca e përparme: 16 T
Kapaciteti total: 35T
Materiali: Alumini
CFRP
Ngjyrë: e zezë
Fusha e dorëzimit
1 x Shimano 105 2×11-shpejtësi të pasme Derailleur RD-R7000 SS
Teknologjia
Shimano Shadow RD
Rrota e pasme e mekanizmit, SHIMANO SHADOW RD, është menduar për ngasje më agresive. Dizajni i tij me profil super të ulët sjell shumë përfitime. Për shkak të profilit të tij të ulët dhe konstruksionit me tension të vetëm, motorri nuk godet qëndrueshmërinë e zinxhirit në kushte të vështira kalërimi. Rezultati është një performancë e qetë dhe e heshtur.
Numri i artikullit të prodhuesit: IRDR7000SSL

Për më shumë: SHIMANO