,

SHIMANO DEORE FD-M6000-D DIRECT MONTING

35.00

SHIMANO DEORE – Dalja e përparme – Lëkundje ANËSORE – Montimi i drejtpërdrejtë – 3×10 shpejtësi

Ndërruesit e përparmë të serisë SHIMANO DEORE M6000 kanë një dizajn SIDE SWING që përmirëson drejtimin e kabllove, ndërsa siguron gjithashtu një veprim të lehtë dhe funksionim të qetë në sistemet lëvizëse me shpejtësi 3×10.

Për më shumë: SHIMANO