,

SHIMANO RD-M2000

37.00

ALTUS Derailleur i pasmë SHIMANO SHADOW RD 9-shpejtësi
RD-M2000

TIPARET
Koncept super i profilit të ulët me mekanizëm SHADOW
SHIMANO HIJE RD
Lidhja më e gjerë siguron qëndrueshmëri dhe zhvendosje më të saktë
Instalim i shpejtë dhe i lehtë i rrotave
Susta e tensionit B për instalimin dhe heqjen e shpejtë dhe të lehtë të rrotave
MEGA 9 LITE
Rregullim dhe mirëmbajtje e lehtë
Rregullues kabllo në SHIMANO SHADOW RD
Trajtimi i sipërfaqes së nivelit të lartë

Për më shumë: SHIMANO