,

SHIMANO TURNEY RD-TY21-B, GS 6S black/grey

12.00

SHIMANO TOURNEY Kafaz i mesëm Derailleues i pasëm me 6 shpejtësi
RD-TY21-B-GS
TOURNEY SHIMANO – Draillues i pasëm – Kafaz i mesëm – 6 shpejtësi

E përputhshme me sistemet lëvizëse me 6 shpejtësi SIS Index Shifting, çorape SHIMANO TOURNEY TY21 ofrohet në një gamë të gjerë pajisjesh dhe opsionesh kafaze.

Në dispozicion gjyrat: e zezë/hiri

Për më shumë: SHIMANO