, ,

ROLLERBLADE SKATE GEAR JUNIOR 3 PACK BLACK-PINK XXS

25.00

Categories: , ,

PATINA ROLLERBLADE PAKETA 3 PAKO

Skate Gear 3 Pako

Set me jastëkë rul për pëllëmbët, gjunjët dhe bërrylat.

Skate Gear 3 Pack është një grup cilësor i pajisjeve mbrojtëse i krijuar për të gjitha nivelet e patinatorëve me rul për ta bërë patinazhin edhe më të këndshëm, më të sigurt dhe ideal për çdo lloj trajnimi ose kalërimi të rastësishëm. Mbrojtësit janë të dizajnuar anatomikisht djathtas/majtas, të sigurta me një sistem mëngësh dhe rripash mbajtëse dhe mbrojnë me lehtësi trupin me një mbrojtje të hollë të profilizuar. Shenjat djathtas / majtas në rripat sigurojnë që jastëkët të jenë të veshur në anën e duhur të trupit. Ndërtimi i qëndrueshëm, përshtatja dhe mbrojtja i bëjnë ato një grup të shkëlqyer mbrojtës.

Më shumë rreth produktit: RollerBlade