Sale!
,

REID Scout 24 blu-green

Original price was: €275.00.Current price is: €259.00.

Kalorësit e vegjël mund të marrin përsipër të mëdha shtigje me Scout premium
Biçikletë malore 24″. I sigurt, komponentët cilësorë e bëjnë këtë lider në industrinë e biçikletave për fëmijë.
Argëtim i madh për kalorës të vegjël, Scout 24″ është gati për të trajtuar çdo terren. Nëse fëmijët janë duke ju kapërcyer në shtigje ose duke mësuar të ngasin vetë, prindërit mund të jenë të sigurt për fëmijët tanë biçikletat janë të dizajnuara për ngasje të sigurt dhe të besueshme.
Fëmijët mund të kenë besim në kërcimet me pirunin e pezullimit të Zoom dhe në kontroll me 21 shpejtësi
Ingranazh Shimano. Ky ndërtim i fortë si gozhdë, cilësisht do të thotë që prindërit mund të jenë të sigurt se janë fëmijët po kalërojnë të sigurt. Fëmijët tuaj mund të hedhin gjithçka që duan te Girls Scout dhe do të ndodhë përballoni sfidën.

● Kornizë alumini nga aliazh që është e qëndrueshme dhe e lehtë
●Goma të qëndrueshme Kenda për një udhëtim të qetë dhe të këndshëm mbi çdo sipërfaqe
●Përbërës aliazh cilësor për trajtimin e të gjithë terrenit që mund të rregullohen për t’iu përshtatur madhësisë së tyre për vitet në vazhdim
●I përshtatshëm për kalorës të rinj 135 – 145 cm (9 – 11 vjeç)
●Korniza e përjetshme dhe garancia dyvjeçare e pirunit të pezullimit për qetësinë tuaj mendore dhe një vit në pjesët jo harxhuese