Sale!
,

REID Scout 20 turquoise

Original price was: €265.00.Current price is: €249.00.

Scout 20″
Kodi i produktit: 120028

Fëmijët tani mund të ndjekin me të tyren prindërit me Scout 20″ Biçikleta malore e sigurt, cilësore dizajni do të thotë se ata mund  thjesht të ju kapërcej në shtigje! Fëmijët janë kalorësit më të ashpër të testit atje dhe Scout 20″ është gati për sfidën. I përafërt dhe korniza e gatshme, cilësore e aliazhit të aluminit, e përputhur me komponentët e aliazhit cilësor, bën biçikletë e besueshme dhe e lehtë për fëmijë.
Biçikletat tona për fëmijë janë të cilësisë dhe qëndrueshmërisë për të rriturit të pakësuara për ngasësit më të vegjël në mënyrë që fëmijët të munden vazhdojnë me prindërit e tyre. Por kini kujdes, sepse me marshin Shimano me 7 shpejtësi dhe
gomat e forta Kenda ato thjesht mund t’ju kapërcejnë.

●Korniza e përjetshme dhe garancia dyvjeçare e pirunit të pezullimit për qetësinë tuaj mendore dhe një vit në pjesët jo harxhuese
●Sigurohet një udhëtim i sigurt dhe i këndshëm me pjesë aliazh të rregullueshme cilësore që mund të rriten me kalorës më të rinj
●Kornizë e lehtë aliazh hidroformuar që është e sigurt dhe e lehtë për t’u kontrolluar nga fëmijët, me madhësi kalorës 120 – 135 cm (7 – 9 vjeç)
●Levat e frenave dhe ndërruesi i gishtit të madh të ndërtuar për kontroll të sigurt në duart e vogla
● Pezullimi Zoom për t’i bërë kërcimet super argëtuese dhe uljet super të sigurta