,

POLAR FLASH 26

280.00

Categories: ,

Linja e plotë e pezullimit..

Biçikleta malore… MTB Fun…

Për argëtim dhe rekreacion.

I destinuar për të rriturit më të shkurtër dhe të rinjtë e avancuar si një model kalimi në rrota 26″.

Biçikleta ka një amortizues si në pirunin e përparmë ashtu edhe në pjesën e pasme të kornizës. Kjo e bën biçikletën ideale për tokë të pabarabartë.

Karakteristikat kryesore
Ram Hi Ten çeliku
Amortizator në modalitetin e pirunit
Shimano / Power 3×6 drivetrain
Frenat e diskut mekanike C-Star
Rrota 26 inç
Kur ngasni një biçikletë në një rrugë të pashtruar, komoditeti është shumë i rëndësishëm. Amortizatorët si në pirunin e përparmë ashtu edhe në pjesën e pasme të kornizës sigurojnë që të gjitha gungat të përthithen pa mundim. Në këtë mënyrë ju mbani gjithmonë kontroll të plotë.

Sistemi i drejtimit 3×6 karakterizohet nga funksionimi i tij efikas. Për shkak të diapazonit të gjerë të shpejtësive, nuk është problem të ecësh përpjetë, si dhe është e mundur të vendosësh një ritëm të mirë. Falë kutive të shpejtësisë Shimano / Power, ju mund të rregulloni funksionimin e të gjithë sistemit sipas nevojave tuaja.

Frenat mekanike të diskut C-Star janë përgjegjës për ndalimin e sigurt. Frenat e diskut priren të performojnë njësoj mirë në të gjitha kushtet, duke përfshirë ujin, baltën dhe borën. Sipërfaqja e frenimit është shumë larg nga toka dhe papastërtitë e mundshme që mund të rrezikojnë performancën e frenimit.

Rrotat 26” me buzë alumini me dy mure sigurojnë qëndrueshmëri dhe falë përdorimit të gomave të gjera me volum të lartë, kapje të mirë dhe gjithashtu do të përmirësojnë ndjeshëm komoditetin e kalorësve në sipërfaqe të forta.

 

Zgjedhja e madhësisë së duhur të biçikletës varet nga lartësia juaj.
Kërkoni për madhësinë e duhur për ju në grafikun e madhësive

 

Specifikim:
Modeli: Polar Flash
Madhësia e rrotës: 26″
Numri i marsheve: 3×6
Korniza: Hi-Ten Steel
Pirun: Mode Amortizator MD-711G 26″
Mbajtja e pirunit: Fije 1-1/8″.
Tubi i drejtimit: Çelik 25.4/80 mm
Timoni: Çelik 620mm 15mm ngritje
Dorezat e timonit: TPR 85mm
Tub sediljeje: Çeliku 28.6x300mm
Selia: P:Lab MTB
Rrima: Beretta 26″ Disk Alu Dyshe Muri 36H
Qendra e përparme: Disk çeliku 36H me ekscentrik
Qendra e pasme: Disk çeliku 36H
Levat e frenave: Alu-PVC
Frenat: C-Star Disk Mekanik
Dalja e përparme: Fuqia
Dalja e pasme: Shimano RD-TY21 GS
Shifterët: Shimano SL-RS36-3×6 Revo Shifter
Gërpi i pasmë: Indeksi 6 shpejtësi 14-28T
Zinxhiri: KMC Z6
Mbajtëse e kokës së mesme/bosht: Gjysmë fishek / 5 pjesë
Këmba e përparme: Çelik 42x34x24T 170mm
Pedale: MTB PVC
Këmba: Alu e rregullueshme
Gomat: 26×2.10
Pesha: 17.80 kg