,

BOOSTER GALAXY FS DISC 26

235.00

Categories: ,

MTB Argëtim..

Një shoqërues i besueshëm për argëtim dhe rekreacion.

Booster Galaxy FS Disc

Biçikletë me frena disk për ngasje të relaksuar dhe rekreative në shtigje të mirëmbajtura.

Biçikleta është e pajisur me një amortizues të përparmë dhe një grup frenash me disk mekanik.

Karakteristikat kryesore
Ram Hi Ten çeliku
Amortizator në modalitetin e pirunit
Fuqia e fuqisë 3×6
Frenat e diskut mekanike C-Star
Rrota 26 in

Booster vjen me një kornizë çeliku të fortë dhe të qëndrueshme, me një tub të sipërm pak të ulur për lehtësinë e përdorimit, si dhe për të hipur dhe zbritur nga biçikleta.

Kur ngasni një biçikletë në një rrugë të pashtruar, komoditeti është shumë i rëndësishëm. Piruni i përparmë i amortizatorit siguron që të gjitha gungat të përthithen pa mundim. Në këtë mënyrë ju mbani gjithmonë kontroll të plotë.

Sistemi i drejtimit 3×6 lejon ndryshime të lehta të marsheve për të përshtatur funksionimin e mekanizmit sipas nevojave tuaja aktuale. Kjo do ta bëjë shumë më të lehtë vozitjen përpjetë.

Frenat mekanike të diskut C-Star janë përgjegjës për ndalimin e sigurt. Frenat e diskut priren të performojnë njësoj mirë në të gjitha kushtet, duke përfshirë ujin, baltën dhe borën. Sipërfaqja e frenimit është shumë larg nga toka dhe papastërtitë e mundshme që mund të rrezikojnë performancën e frenimit.

Rrotat 26” me buzë alumini me dy mure sigurojnë qëndrueshmëri dhe falë përdorimit të gomave të gjera me volum të lartë, kapje të mirë dhe gjithashtu do të përmirësojnë ndjeshëm komoditetin e kalorësve në sipërfaqe të forta.

Zgjedhja e madhësisë së duhur të biçikletës varet nga lartësia juaj.

Kërkoni për madhësinë e duhur për ju në grafikun e madhësive

Specifikim:

Modeli: Booster Galaxy FS Disc
Madhësia e rrotës: 26″
Numri i marsheve: 3×6
Korniza: Hi Ten Steel
Pirun: Mode Amortizator MD-711G 26″
Mbajtëse e pirunit: Fije 1″.
Tubi i drejtimit: Çeliku 22.2/80mm
Timoni: Çelik 620mm 15mm ngritje
Dorezat e timonit: TPR 85mm
Tub sediljeje: Çeliku 25.4x300mm
Selia: Ferro MTB
Rrima: Beretta 26″ Disk Alu Dyshe Muri 36H
Qendra e përparme: Disk çeliku 36H me ekscentrik
Qendra e pasme: Disk çeliku 36H
Levat e frenave: Alu-PVC
Frenat: C-Star Disk Mekanik
Dalja e përparme: Fuqia
Zhytësja e pasme: Indeksi i fuqisë 6 shpejtësi
Shifters: Power Grip-Shift Index
Gërpi i pasmë: Indeksi 6 shpejtësi 14-28T
Zinxhiri: 6 Indeksi i shpejtësisë
Mbajtëse e kokës së mesme/bosht: Gjysmë fishek / 5 pjesë
Këmba e përparme: Çeliku 48x38x28T 170mm
Pedale: MTB PVC
Këmba: çeliku
Gomat: 26×2.10
Pesha: 17.20 kg