Sale!
,

POLAR MIRAGE COMP 29 XL orange

Original price was: €480.00.Current price is: €449.00.

Categories: ,

Biçikleta malore… Performanca MTB..

Biçikleta malore perfekte për argëtim në rrugë të asfaltuara dhe të paasfaltuara.

Është projektuar për ata që pëlqejnë udhëtimet rekreative në terrene të pakërkueshme, si në shtigje të lehta malore ashtu edhe në shtigje pyjore ose fushore. Megjithatë, do të funksionojë shkëlqyeshëm edhe si mjet transporti për ngasjen e përditshme në qytet.

 

Karakteristikat kryesore
Kornizë Alumini 6061 / Shtrirë / Hidroformuar / Drejtim i brendshëm i kabllove
Amortizator  Zoom
L-Twoo / Shimano 3×8 lëvizëse
Frenat e diskut hidraulike Logan M500
Rrota 29 inç