,

REID Griffon 28

160.00

Detajet
Griffon është marrja e Reid për shpejtësinë klasike urbane. Korniza dhe piruni ju japin atë cilësi të pamohueshme të mirë të udhëtimit që vetëm çeliku mund të ofrojë. Shiritat ngritës kanë doreza të stilit BMX dhe janë në anën e ngushtë — perfekte kur shmangni makinat e parkuara në qytet. Dhe, shala prej lëkure e zbukuruar shton një prekje të klasit. Kjo shpejtësi e vetme me mirëmbajtje të ulët përdor një raport ingranazhesh miqësore në rrugë për shumë lëvizje dhe rrotat e lehta të aluminit rriten shpejt. Merrni çantën tuaj të korrierit, hidhni bllokimin tuaj U në xhep dhe shkoni.