Sale!
,

REID Viper 24 blu

Original price was: €277.00.Current price is: €259.00.

Viper 24″
Kodi i produktit: 120026

E tejkaloni konkurrencën në këtë cilësi, aventurë- biçikletë e gatshme për fëmijë urban. Të Viper 24″ është ndërtuar për ta trajtuar atë te gjitha! , Veçoritë Nëse fëmijët tuaj janë pas aventurave, atëherë kjo është biçikleta e fëmijëve për ta. Viper 24″ është e fundit në biçikletat e fëmijëve aventureske urbane. Nga rrugët periferike në shtigjet malore, Viper është gati të përballojë të gjitha. E ndërtuar me sigurinë si përparësinë kryesore, kjo biçikletë për fëmijë i kalon të tjerat me aliazh cilësor pjesë që gjenden zakonisht në një biçikletë të rritur. Këto pjesë thjesht zvogëlohen për t’iu përshtatur më të voglave duart dhe këmbët. Kujdes – ata jo vetëm që do të vazhdojnë me prindërit e tyre, por do të parakalojnë ju falë marsheve Shimano me 7 shpejtësi të lehtë për t’u përdorur.
●Ingranazh me shpejtësi Shimano 21 për ndërrim të lehtë
●Trajtim i sigurt falë gjeometrisë së ekuilibruar dhe dizajnit të zgjuar ●Kornizë alumini me aliazh gati për aventura që është e lehtë dhe e besueshme
●Përbërësit e besuar që janë specifikë për fëmijët bëjnë një udhëtim të sigurt, por plot argëtim ●Garancia e kornizës dhe pirunit të përjetshëm për qetësinë tuaj mendore, dhe një vit në jo- pjesë të konsumueshme