Sale!
,

REID METRO 1 white

Original price was: €310.00.Current price is: €290.00.

Metro 1

Kodi i produktit: 120046

Një biçikletë e palosshme e besueshme dhe e lehtë
– perfekte për udhëtime dhe
duke u paketuar për të marrë përsipër
aventurat. Të gjithanshëm dhe
kompakt, pse do të ecni
kudo kur tani mundesh
xhiro?

Veçoritë
Një biçikletë e palosshme e besueshme dhe e lehtë
– Metro 1 është e përkryer për udhëtime dhe paketim për të marrë aventura. Një biçikletë e qëndrueshme për udhëtarët dhe aventurë thelbësore.
Korniza e lehtë e aliazhit paketohet me lehtësi dhe funksioni i saj unik i palosjes mund të jetë
përdoret në mënyra të ndryshme. Mund të hipni në stacionin e trenit ose stacionin e autobusit, të paketoni Metro 1
poshtë dhe do të përshtatet me lehtësi në transportin publik. Kur të arrini në zyrë, nuk do ta arrini
duhet ta lini jashtë në elementë, Metro 1 do të futet lehtësisht nën tryezën tuaj.
●Ingranazh Shimano me 7 shpejtësi për ndihmë në kodra
●Kornizë e lehtë e palosshme me mekanizëm të palosjes së shpejtë
●Set me rrota të forta me dy mure me goma Kenda city