,

POLAR MIRAGE PRO 29 blu

450.00

Out of stock

Categories: ,

Kodi i produktit: (A292A1822)
Biçikleta malore… Performanca MTB..

Polar Mirage Pro

Biçikletë për ngasje në shtigje të asfaltuara dhe të paasfaltuara.

Mirage Pro është biçikleta më e mirë në serinë Mirage dhe biçikleta e parë e pajisur në mënyrë adekuate për vozitje pak më të kërkuar jashtë rrugës.

 

Karakteristikat kryesore
Kornizë Alumini 6061 / Shtrirë / Hidroformuar / Drejtim i brendshëm i kabllove
Amortizator Fork Suntour XCT-HLO me mbyllje
shimano / Shimano 3×8 lëvizëse
Frena me disqe hidraulike Shimano MT201
Rrota 29 inç
Baza e këtij bishti të fortë është një kornizë e ndërtuar