Sale!
,

REID BMX 216

Original price was: €250.00.Current price is: €219.00.

Kodi i produktit: 120041

Një pajisje e vështir, argëtuese, me stil të lirë
filloni në BMX. Gati për
shëtitje rampa, park, rrugë, shteg ose
tokë e rrafshët. Shkoni në skatepark për
herë të parë me lirinë
dhe besim në 216 tonë
BMX.

Veçoritë
216 është një BMX e fortë, me stil të lirë, e ndërtuar rreth një kornize çeliku dhe pirun prej hi-dhjetë për kalorës.
duke kërkuar të zhvillojnë aftësitë e tyre të rampës, parkut, rrugës, shtigjeve ose BMX në tokë.
E dizenjuar për shkathtësi, gama Reid BMX është e përkryer për ngasje të gjithanshme duke ju dhënë një
pajisje për t’u ndërtuar ndërsa zhvilloni dhe specializoheni.

● Frena e pasme Z Star U me aliazh premium, me frenim me kaliper të përparmë të lëvizshëm
● Kornizë dhe pirun Full Hi-ten, në një finiturë metalike mat
● Garancia e kornizës dhe pirunit të përjetshëm për qetësinë tuaj mendore, dhe një vit në jo-
pjesë të konsumueshme
● Set me rrota të shpejta dhe të qëndrueshme me buzë aliazhi
● Tëmbël me kokë A me aliazh të përpunuar të fortë me montim të sipërm me 4 bulona për shufrat