loader image
Sale!

POLISPORT BILBY JUNIOR FF

46.00

Out of stock

KOSHA PËR FËMIJË POLISPORT BILBY JUNIOR FF / SISTEM I MONTIMIT PARA

Bilby Junior FF është një ndenjëse ideale për transportimin e fëmijëve të vegjël me një pozicion kosh para shoferit. Kjo ndenjëse e përparme mundëson transportin e fëmijëve nga 9 deri në 15 kg dhe mund të vendoset në tubin e mesit (sediljes) të kornizës së biçikletës. Ky është një veçori e rëndësishme kur nuk keni hapësirën e nevojshme për të montuar shtyllën e sediljes përpara në qafën ose kërcellin e pirunit. Ky model ofron një shirit mbështetës përpara, ideal nëse fëmija bie në gjumë. Bilby Junior ka një parzmore të rregullueshme me 3 pika, një jastëk që lahet dhe një mbështetëse këmbësh të rregullueshme. Dizajni i Bilby është shumë mbrojtës për shkak të dizajnit të tij i cili është frymëzuar nga kujdesi i familjes marsupial.

Pozicioni i sediljes përballë shoferit.
Montimi i mbajtësit të shportës në tubin e mesit (sediljes) të kornizës së biçikletës
Përshtatet me tuba të rrumbullakëta dhe ovale nga 28 deri në 40 mm
Hapësira e nevojshme për montimin e mbajtësit – 80 mm
Pesha maksimale e fëmijës – 9 – 15 kg
Për biçikleta me rrota nga 26″ deri në 29″
Rrip sigurimi me 3 pika
Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
E përputhshme me biçikletat elektronike
Mjet i përfshirë
Në përputhje me TÜV GS – EN 14344

Siguria:

Rriteni me fëmijën tuaj – rripat e sigurimit me 3 pika të rregullueshme
Kapëse sigurie për fëmijë.

Rehati:

Doreza ergonomike mbron duart e bebes
Rriteni me fëmijën tuaj – mbështetëse këmbësh të rregullueshme në 5 pozicione
Jastëk i madh që lahet
Mundësia e lëvizjes së sediljes përpara dhe mbrapa në 2 pozicione, në varësi të madhësisë së fëmijës dhe biçikletës.

Karakteristika te tjera:

Dizajni i frymëzuar nga mbrojtja dhe kujdesi shtesë i marsupialëve
Mbajtësja e kornizës lejon që sedilja e fëmijës të ngjitet/shkëputet nga biçikleta në sekonda me shtypjen e një butoni.
Të gjitha veglat dhe kompletet e montimit të nevojshme për montimin e sediljes janë të përfshira
Standardet: në përputhje me TÜV GS – EN 14344

Karakteristikat teknike:

Përshtatet biçikleta me ose pa rripa shpatullash.
Përshtatet me tuba të rrumbullakëta dhe ovale nga 28 deri në 40 mm
Kërkohet një gjatësi e disponueshme prej 80 mm për montimin e mbajtësit të kornizës
Rekomandohet për biçikleta 26″ – 29″.
Nuk përputhet me kornizat katrore dhe trekëndore
Nuk përputhet me biçikletat me fibër karboni
Nuk përputhet me biçikletat me amortizues të pasmë
Nuk është i pajtueshëm me biçikleta me timon të ulur (Rrugë).
Pesha e fëmijës 9 deri në 15 kg

Kjo ndenjëse e biçikletës për fëmijë është e përshtatshme vetëm për të mbajtur fëmijë me peshë maksimale 15 kg (dhe fëmijë të moshës së rekomanduar nga 9 muaj deri në 3 vjeç – me peshën si faktor përcaktues).

Pesha e sediljes: 2.30 kg

Dimensionet e sediljes: Gjerësia 374 x Lartësia 505 x Thellësia 435 cm

Më shumë rreth produktit: Polisport