, ,

Saddle seat

40.00

Sedilje biçiklete e montuar përpara, Kornizë biçiklete për fëmijë, sedilje me kornizë prindër-fëmijë në natyrë për fëmijë 2-5 vjeç.
E rehatshme dhe e sigurt, zotëron një pozicion të mirë mund t’i lejojë fëmijët të kenë një eksplorim të plotë të peizazhit, ndenjëse me parmakë të rregullueshme dhe krahun e pirunit.
Sedilja universale mund të rregullohet për t’u përshtatur me tubat e sipërm të sheshtë dhe të pjerrët.

Lirim i shpejtë për montim dhe heqje të lehtë, nuk nevojiten mjete.
Rrotullat e çelikut të mbështjellur i mbajnë këmbët e vogla larg rrugës dhe vendosja e sediljes ruan një pamje të qartë dhe qendrën optimale të gravitetit për kalorësin e rritur.