POLISPORT KOOLAH CFS në treger

55.00

POLISPORT KOOLAH CFS / SISTEMI MONTIMI PËR MBAJTËSIT E BAAGAZHIT

Koolah CFS është një shportë e pasme për një fëmijë ideal për fëmijë deri në 22 kg dhe është i përshtatshëm për montim në një raft biçikletash. Koolah është një nga koshat më të njohura të Polisport për fëmijë, duke ofruar rehati dhe siguri me një çmim të mirë. Koolah ka një mbështetëse këmbësh të rregullueshme me katër pozicione me mbrojtje dhe mbështetje të shkëlqyer të këmbës, rripa sigurie me tre pika, mbrojtje anësore dhe disa pozicionime opsionale sipas madhësisë së fëmijës dhe biçikletës. Me këtë model mund ta vendosni lehtësisht shportën për fëmijën në mbajtësin e topit pa asnjë mjet.

Pozicioni i sediljes së shportës pas shoferit.
Instalimi i një shporte për një fëmijë në një pako-suspension me gjerësi 120 deri në 185 mm / Ø10 deri në 16 mm
Pesha maksimale e fëmijës – 9 -22 kg
Për biçikleta me rrota nga 26″ deri në 29″
Rrip sigurie me 3 pika
Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
E përputhshme me biçikletat elektronike
Pozicionimi opsional
Ngjitëse reflektuese e sigurisë
Nuk kërkohen mjete montimi
Në përputhje me TÜV GS – EN 14344

Siguria:

Rriteni me fëmijën tuaj – rripat e sigurimit me 3 pika të rregullueshme
Forma e krahut për rehati dhe mbrojtje të duarve të fëmijëve
Rritja e mbrojtjes anësore
Ngjitëse reflektuese
Kapëse sigurie për fëmijë
Rrip sigurie shtesë për lidhjen në kornizën e biçikletës
Mbrojtje e madhe e këmbës që parandalon kontaktin me timonin.

Rehati:

Forma e mbështetëses së krahut për komoditetin e fëmijës
Rriteni me fëmijën tuaj: 2 opsione të lartësisë së rripit të sigurimit
Rriteni me fëmijën tuaj – mbështetëse këmbësh të rregullueshme në 4 pozicione
Karakteristika te tjera:

CFS – nuk kërkohen mjete: montim i lehtë i sediljes në rripin e topit. Kjo do të thotë gjithashtu se është vërtet e lehtë të udhëtosh ose të ruash sediljen.
Koolah CFS ofrohet plotësisht i montuar dhe për këtë arsye mund të përdoret direkt nga kutia.
Mundësia e lëvizjes së sediljes përpara dhe mbrapa, në varësi të madhësisë së fëmijës dhe biçikletës.
Standardet: në përputhje me TÜV GS – EN 14344

Karakteristikat teknike:

Përshtatet biçikletat me akaleca në përputhje me ISO 11243 – 120 deri në 175 mm – deri në 25 KG.
Përshtatet me tubat e sustës topike me diametër 10 deri në 16 mm.
Sedilja e biçikletës për fëmijë mund të montohet në biçikleta me rrota me diametër nga 26″ deri në 29″.
Nuk përputhet me biçikletat me amortizues të pasmë
I papajtueshëm me biçikletat me timonë me rënie (në rrugë) (kur përdoren për qëllime garash)
Kjo ndenjëse e biçikletës për fëmijë nuk duhet të montohet në mjete të motorizuara si motoçikleta dhe skuter.
Vetëm për varëse paketimi me ngarkesë minimale 27 kg
Pesha e fëmijës: 9 deri në 22 kg

Kjo ndenjëse e biçikletës për fëmijë është e përshtatshme vetëm për të mbajtur fëmijë me peshë maksimale 22 kg (dhe fëmijë të moshës së rekomanduar nga 9 muaj deri në 5 vjeç – me peshën si faktor përcaktues).

Pesha e sediljes: 2.47 kg

Dimensionet e sediljes: Gjerësia 398 x Lartësia 748 x Thellësia 450 cm

 

Më shumë rreth produktit: Polisport