POLISPORT KOOLAH FF 29”

60.00

KARRIKE PËR FËMIJË POLISPORT KOOLAH FF 29” / SISTEMI MONTIMI PAS

Koolah FF 29” është një shportë e pasme për një fëmijë ideal për fëmijë deri në 22 kg dhe është e përshtatshme për montim në pjesën e pasme të kornizës së biçikletës. Sedilja përshtatet në tuba 28 deri në 40 mm. Koolah është një nga koshat më të njohura të Polisport për fëmijë, duke ofruar rehati dhe siguri me një çmim të mirë. Koolah përmban një mbështetëse këmbësh të rregullueshme me katër pozicione me mbrojtje dhe mbështetje të shkëlqyer të këmbës, rripa sigurie me tre pika, mbrojtje anësore dhe tre pozicione opsionale.

Koolah 29” ka një shufër metalike të veçantë që e vendos ndenjësen e fëmijës lart dhe mbrapa. Kjo është ideale për 29 inch ose biçikleta me kornizë të vogël.

Pozicioni i sediljes së shportës pas shoferit.
Montimi i mbajtësit të shportës në tubin e mesit (sediljes) të kornizës së biçikletës
Përshtatet me tuba të rrumbullakëta dhe ovale nga 28 deri në 40 mm
Hapësira e nevojshme për montimin e mbajtësit – 80 mm
Pesha maksimale e fëmijës – 9 -22 kg
Për biçikleta me rrota nga 26″ deri në 29″
Rrip sigurie me 3 pika
Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
E përputhshme me biçikletat elektronike
Pozicionimi opsional
Ngjitëse reflektuese e sigurisë
Në përputhje me TÜV GS – EN 14344

Siguria:

Rriteni me fëmijën tuaj – rripat e sigurimit me 3 pika të rregullueshme
Forma e krahut për rehati dhe mbrojtje të duarve të fëmijëve
Rritja e mbrojtjes anësore
Ngjitëse reflektuese
Kapëse sigurie për fëmijë
Rrip sigurie shtesë për lidhjen në kornizën e biçikletës
Mbrojtje e madhe e këmbës që parandalon kontaktin me timonin.
Rehati:

Forma e mbështetëses së krahut për komoditetin e fëmijës
Rriteni me fëmijën tuaj: 2 opsione të lartësisë së rripit të sigurimit
Rriteni me fëmijën tuaj – mbështetëse këmbësh të rregullueshme në 4 pozicione

Karakteristika te tjera:

Mbajtësja lejon që sedilja e fëmijës të instalohet/lirohet nga biçikleta në sekonda me shtypjen e një butoni. Kjo do të thotë gjithashtu se është vërtet e lehtë të udhëtosh ose të ruash sediljen.
Të gjitha veglat dhe kompletet e montimit të nevojshme për montimin e sediljes janë të përfshira.
Mundësia e lëvizjes së sediljes përpara dhe mbrapa në 3 pozicione, në varësi të madhësisë së fëmijës dhe biçikletës.
Standardet: në përputhje me TÜV GS – EN 14344

Më shumë rreth produktit: Polisport