POLISPORT BUBBLY MINI

50.00

Bubbly Mini Plus është ndenjëse ideale për biçikletën për transportimin e fëmijëve të vegjël përpara biçikletës. Kjo ndenjëse e përparme lejon transportin e fëmijëve nga 9 deri në 15 kg dhe mund të vendoset në pjesën e përparme në tubin e kokës. E thjeshtë dhe e fortë, kjo ndenjëse me dizajn tipik holandez është zgjidhja perfekte për përdorimin tuaj të përditshëm. Ky model ka dy opsione montimi për aplikim në tuba më të gjerë dhe më të ngushtë. Kjo ndenjëse e përparme për fëmijë montohet lehtësisht në biçikletë. Përshtatet vetëm për tubat e rrumbullakët dhe mund të instalohet ose hiqet lehtësisht duke shtypur butonat. Mund të zhvendoset mbrapa dhe përpara në dy pozicione për të ofruar më shumë rehati si për kalorësit ashtu edhe për foshnjën.