POLISPORT KOOLAH FF 26

56.00

ULESE E FËMIJËVE POLISPORT KOOLAH FF / SISTEMI I MONTIMIT PAS

Koolah FF është një shportë e pasme për një fëmijë ideal për fëmijë deri në 22 kg dhe është i përshtatshëm për montim në pjesën e pasme të kornizës së biçikletës. Sedilja përshtatet në tuba 28 deri në 40 mm. Koolah është një nga koshat më të njohura të Polisport për fëmijë, duke ofruar rehati dhe siguri me një çmim të mirë. Koolah përmban një mbështetëse këmbësh të rregullueshme me katër pozicione me mbrojtje dhe mbështetje të shkëlqyer të këmbës, rripa sigurie me tre pika, mbrojtje anësore dhe tre pozicione opsionale.

Pozicioni i sediljes së shportës pas shoferit.
Montimi i mbajtësit të shportës në tubin e mesit (sediljes) të kornizës së biçikletës
Përshtatet me tuba të rrumbullakëta dhe ovale nga 28 deri në 40 mm
Hapësira e nevojshme për montimin e mbajtësit – 80 mm
Pesha maksimale e fëmijës – 9 -22 kg
Për biçikleta me rrota nga 26″ deri në 29″
Rrip sigurie me 3 pika
Mbështetëse këmbësh e rregullueshme
E përputhshme me biçikletat elektronike
Pozicionimi opsional
Ngjitëse reflektuese e sigurisë
Në përputhje me TÜV GS – EN 14344

Siguria:

Rriteni me fëmijën tuaj – rripat e sigurimit me 3 pika të rregullueshme
Forma e krahut për rehati dhe mbrojtje të duarve të fëmijëve
Rritja e mbrojtjes anësore
Ngjitëse reflektuese
Kapëse sigurie për fëmijë
Rrip sigurie shtesë për lidhjen në kornizën e biçikletës
Mbrojtje e madhe e këmbës që parandalon kontaktin me timonin.
Rehati:

Forma e mbështetëses së krahut për komoditetin e fëmijës
Rriteni me fëmijën tuaj: 2 opsione të lartësisë së rripit të sigurimit
Rriteni me fëmijën tuaj – mbështetëse këmbësh të rregullueshme në 4 pozicione
Karakteristika te tjera:

Mbajtësja lejon që sedilja e fëmijës të instalohet/lirohet nga biçikleta në sekonda me shtypjen e një butoni. Kjo do të thotë gjithashtu se është vërtet e lehtë të udhëtosh ose të ruash sediljen.
Të gjitha veglat dhe kompletet e montimit të nevojshme për montimin e sediljes janë të përfshira.
Mundësia e lëvizjes së sediljes përpara dhe mbrapa në 3 pozicione, në varësi të madhësisë së fëmijës dhe biçikletës.
Standardet: në përputhje me TÜV GS – EN 14344

Karakteristikat teknike:

Kjo ndenjëse për biçikleta për fëmijë mund të montohet në biçikleta me tuba të rrumbullakët dhe ovale me diametër nga 28 deri në 40 mm.
Kërkohet një gjatësi e disponueshme prej 80 mm për montimin e mbajtësit të kornizës
Sedilja e biçikletës për fëmijë mund të montohet në biçikleta me rrota me diametër nga 26″ deri në 29″.
Nuk përputhet me biçikletat me amortizues të pasmë
I papajtueshëm me biçikletat me timonë me rënie (në rrugë) (kur përdoren për qëllime garash)
Kjo ndenjëse e biçikletës për fëmijë nuk duhet të montohet në mjete të motorizuara si motoçikleta dhe skuter.
Pesha e fëmijës: 9 deri në 22 kg

Kjo ndenjëse e biçikletës për fëmijë është e përshtatshme vetëm për të mbajtur fëmijë me peshë maksimale 22 kg (dhe fëmijë të moshës së rekomanduar nga 9 muaj deri në 5 vjeç – me peshën si faktor përcaktues).

Pesha e sediljes: 3.13 kg

Dimensionet e sediljes: Gjerësia 398 x Lartësia 748 x Thellësia 450 cm

 

Më shumë rreth produktit: Polisport