,

Mbajtëse shishe alu black

3.00

Rreth këtij artikulli

Sasia: 1 cope
Rafti i shisheve të ujit të biçikletës ka një pajisje fiksimi të fortë dhe të fortë për të siguruar që shishja të mund të fiksohet fort në vend edhe kur ecni shpejt ose në shtigje të thyera.
Përshtatet me shumicën e shisheve, kështu që mund të vendosni shishe pije, filxhanë kafeje, shishe uji, gota udhëtimi dhe gota.
Është shumë i përshtatshëm për njerëzit që duan një mbajtëse elegante për filxhan uji për të reduktuar barrën e kalërimit, do t’ju sjellë modë dhe personalitet unik!
Qaseni shpejt dhe me lehtësi në shishen e ujit të biçikletës kur është e nevojshme. Është shumë e përshtatshme për biçikleta rrugore, malore, hibride, turistike dhe elektrike.
Kjo mbajtëse shishe uji është bërë nga materiale të lehta, me cilësi të lartë dhe është shumë e qëndrueshme.