Gurtne SHIMANO N03A

25.00

Category:

Mbështesat e frenave të diskut Shimano – N03A | Rrëshirë | Ice-Tech
Mbështesat e frenave të diskut Shimano N03A kanë një sipërfaqe rrëshirë dhe një pllakë bazë çeliku inox. Me fletë ftohëse Ice-Tech për reduktim të nxehtësisë.

E përputhshme me kaliperin e frenave XTR BR-M9120.

Shimano Ice Technologies
Zbehja që mund t’i ndodhë rotorit dhe bllokut të frenave të diskut kur frenoni në një udhëtim të gjatë në zbritje, për shembull, ka një ndikim negativ në performancën e frenimit. Shimano ka adoptuar rotorin e frenave të diskut të Ice-Tech dhe jastëkun e frenave për të realizuar teknologjinë e ftohjes për performancë të qëndrueshme. Tehu i rotorit të frenave të diskut, i cili ka një strukturë sanduiç me 3 shtresa prej çeliku inox, alumini dhe çeliku inox, siguron performancë më të mirë të rrezatimit duke arritur një temperaturë më të ulët të sipërfaqes. Pendat ftohëse prej alumini janë adoptuar në jastëkun e frenave duke përmirësuar edhe më tej performancën e rrezatimit. Në kombinim, tehu i rotorit të frenave të diskut dhe fija e radiatorit sigurojnë jetëgjatësi të gjatë, më pak zhurmë, më pak zbehje dhe peshë të lehtë.

Karakteristikat e jastëkut të frenave të diskut Shimano XTR
Mbështesat e frenave me rrëshirë janë më të qeta se pllakat metalike, por kanë një performancë më të ulët dhe konsum më të madh. Mbështesat metalike të frenave kanë një qëndrueshmëri më të gjatë, janë më rezistente ndaj zbehjes dhe ofrojnë një performancë të qëndrueshme frenimi edhe nëse është i lagësht. Por, në krahasim me jastëkët e frenave me rrëshirë, tapat metalikë mund të prodhojnë zhurmë gjatë frenimit.
Materiali:

Sipërfaqja: rrëshirë
Pllakë bazë: çelik inox
Fins ftohëse: alumini