RADIUS BR-CX7 FRENA ME DISK MEKANIK

20.00

Category:

Frenat e diskut priren të performojnë njësoj mirë në të gjitha kushtet, duke përfshirë ujin, baltën dhe borën. Sipërfaqja e frenimit është shumë larg nga toka dhe papastërtitë e mundshme që mund të rrezikojnë performancën e frenimit.

Seti përfshin:

– frena me disqe mekanike 1 copë
– rotorë 160 mm 2 copë (lloji: sistem me 6 vrima)
– Përshtatës IS i përparmë për rotorin 160 mm
– Përshtatës i pasëm IS për rotorin 160 mm
Modeli i frenave: BR-CX7 Radius
Lloji: frena me disk mekanik
Lloji i montimit të frenave: Montimi i postës
Numri i klipeve: 1
Jastëkët e frenave: Rrëshirë
Materiali i trupit: alumini
Ngjyra: e zezë

Më shumë rreth produktit: POWER