Gurtne SHIMANO M50T

8.00

Category:

Gurtne të frenave Shimano Caliper – R50T2 / M50T

Gurtne frenimi me kaliper për frenat e biçikletave rrugore Shimano Tiagra dhe Sora. Ofron performancë të mirë frenimi në kushte të thata dhe të lagështa.

Për më shumë: Shimano