Gurtne SHIMANO K03Ti titanium

18.00

Category:

Shimano gurtne freni Resin M9100/R7000 K03TI
Tableta rezine Shimano XTR, modeli M9100

– Model K03TI
– Pa ngrohës
– E përputhshme me 105 R7000 të re

Karakteristikat teknike të bllokut të frenave të diskut SHIMANO

Këpucë me rrëshirë:
– Komponim fleksibël
– Më pak zhurmë
– Theksi në performancën e kontrollueshme
– Dizajn për kushte të thata dhe lagështie

Materiali i ri i fërkimit të rrëshirës:

– Komponim i ngurtë
– Jetëgjatësi më e gjatë
– Fuqi e lartë në kushte të vështira
– Dizajn special për baltën dhe rërën
– Frenim sistematikisht i heshtur dhe i qetë
– Frenim i parashikueshëm
– 40% rezistencë më e mirë se modelet e mëparshme

Pajtueshmëria me urën dhe diskun e frenave

1. Nevojitet një përshtatës i përshtatshëm montimi në varësi të stilit të montimit të kornizës.
2. SM-RT56 / SM-RT54 / SM-RT30 / SM-RT26 / SM-RT10 janë të pajtueshme vetëm me specifikimin e urës së çipit të rrëshirës. Nëse përdoret me fishekë metalikë, disku do të dëmtohet lehtësisht.
3. Kur përdoret një disk 140 mm, fuqia e frenimit është më e vogël se 160 mm; konfirmoni që fuqia është e mjaftueshme për përdorimin që do t’i jepni. Disku 140 mm rekomandohet vetëm për përdorim në pjesën e pasme.
4. Qëndrueshmëria e peletit të rrëshirës B01S zvogëlohet kur peleti përdoret me një disk të tipit të ngushtë.
5. Disku 2-pjesësh i tipit të ngushtë nuk është i pajtueshëm me urën e diskut të tipit të gjerë për arsye ndërhyrjeje.

Për më shumë: SHIMANO