Gurtnet SHIMANO M70T4

8.00

Out of stock

Category:

Përdorni gjithmonë paknet e frenave Shimano në mënyrë që frenat tuaja Shimano të vazhdojnë të funksionojnë në mënyrë optimale dhe të sigurt. Fortësia e materialit e përshtatur në mënyrë ideale e tabelave Shimano siguron performancë të lartë frenimi me kontrollueshmërinë më të mirë.

Detajet

Veshja e buzës së ulët
Performancë e mirë në lagështi
Zhurmë e ulët