Cilindër freni SHIMANO BR-MT410

25.00

Category:

Frena e diskut hidraulike Shimano BR-MT410 ofron performancë afatgjatë, instalim të shpejtë dhe rregullim të lehtë. Për më tepër, ai bind me modulimin superior si dhe tërheqjen e shpejtë të pistonit. Ndërtimi i tij me 2 piston siguron një performancë dhe kontroll të besueshëm të frenimit.

Disqe të rekomanduara: SM-RT30, SM-RT54, SM-RT56 / 160-203 mm (nuk përfshihen)

Materiali:

Caliper: alumini (lyer)
Pistonët: rrëshirë
Hardueri: çeliku

Përmbajtja e dorëzimit: caliper përfshirë. B01S Mbështetja e frenave me rrëshirë

Për më shumë: SHIMANO