SHIMANO B05S

10.00

Category:

PLLAKA DISKU SHIMANO B05S
(EBPB05SRXA)
Mbështesat e frenave për frenat e diskut Shimano.

Përshtatet BR-M447, BR-M446, BR-M416A, BR-M4050, BR-M3050, BR-M395, BR-M375, BR-M365, BR-M355, BR-M315, BR-T675, BR-BRT -TX805, BR-MT500, BR-MT410, BR-MT400, BR-MT200, BR-UR300 frenat e diskut.

Sipërfaqja e frenimit me rrëshirë ofron më pak zhurmë dhe modulim më të mirë të frenimit.

Specifikim:

EBPB05SRXA
Modeli: B05S-RX
Forma e jastëkut: e gjerë
Nr Lloji: 2-Pistona
Materiali i sipërfaqes së frenimit: Rrëshirë
Më shumë rreth produktit: SHIMANO