SHIMANO BL-MT201 / BR-MT200 (L)

40.00

Category:

Freni i parë ana e majt

Set disqe hidraulike MTB, Shimano Altus BL+BR-MT200

Sport dhe rekreacion…

Seti i diskut Shimano Altus BR+BL-MT200 përbëhet nga leva e frenave BL-MT200, zorra hidraulike SM-BH59 SS (850 mm) dhe frena e përparme BR-MT200.

Frenat e diskut priren të performojnë njësoj mirë në të gjitha kushtet, duke përfshirë ujin, baltën dhe borën. Sipërfaqja e frenimit është shumë larg nga toka dhe papastërtitë e mundshme që mund të rrezikojnë performancën e frenimit.

Levat e frenave Shimano MT200, leva me formë ergonomike siguron një mbajtje të sigurt gjatë frenimit, rregullimi i shtrirjes së levës së frenave lejon përshtatjen me anatominë dhe preferencat e çdo individi. Kaliprat MT200 me 2 piston sigurojnë frenim të fuqishëm dhe të kontrolluar. Sistemi i gjakderdhjes në një drejtim parandalon bllokimin e ajrit në sistem.

Dizajni i gjithanshëm i përshtatet shumë stileve
Më pak zhurmë gjatë frenimit
Fuqia e frenimit e përshtatur për drejtuesit e nivelit fillestar

Shimano Altus BL-MT200, leva frenimi hidraulike

Modeli: Shimano BL-MT200
levë hidraulike e frenave /
vaj: vaj mineral Shimano
Dizajni ergonomik i levës / Mbërthimi me 3 gishta gjatë frenimit
rregullimi i arritjes së levës së frenave
materiali: alumini
Shimano Altus BR-MT200, frena hidraulike

Modeli: Shimano BR-MT200
Frena e diskut hidraulik / përpara
Vaj: vaj mineral Shimano
Ndërtimi: në dy pjesë
Numri i klipeve: 2
Lloji i montimit: Montim post / pa përshtatës
Jastëkët e frenave: B01S / Rrëshirë
Materiali: alumini

Më shumë rreth produktit: SHIMANO