CONTINENTAL DOUBLE FIGHTER 29×2.0

25.00

Category:

Urban/MTB…

Continental Double Fighter III – Aventurieri urban.

Ideale për të transformuar një biçikletë jashtë rrugës në një vrapues të shpejtë të qytetit.

Dizajni i pjesës qendrore të sipërfaqes së shkelës lejon që Continental Double Fighter III të rrokulliset pa probleme dhe qetësisht në asfalt, kramponët rreth buzës ofrojnë mbërthimin e nevojshëm kur vozitni në pistë dhe zhavorr.

Specifikimi dhe teknologjitë
Modeli: Continental DoubleFighter III
Me një tel në buzë të gomës
Biçikletë mali
Dimensioni: 50 – 559 || 29″ | 29 x 2.0
Presioni i rekomanduar: 3.5 Bar
Presioni maksimal: 4.5 Bar
Pesha: 790g
TPI: 3 shtresa / gjithsej 180 tpi
Sportive
MTB

● Sport

Cilësi e shkëlqyer për përdorim sportiv

Më shumë rreth produktit: Continental