PONELY 20 x 1.75 P704

7.00

Category:

Gomë e jashtme

Gomë e fortë dhe e qëndrueshme për ngasje në shtigje biçikletash dhe rrugë.

Modeli: PONELY P704
me një tel në buzë të gomës
dimensionet: 20 x 1,75/  47- 406
Presioni i rekomanduar: 35 psi / 2,40 bar

Më shumë rreth produktit: Ponely