CONTINENTAL MOUNTAIN KING 29X2.3

25.00

Category:

Gomë e jashtme..

MTB

Gjithë malet…

Mbreti Continental Mountain – Hero në mal: Shoqëruesi i përsosur i shtegut

Ngasje e sigurt në terren kodrinor dhe gjithashtu optimale për xhiro me biçikleta malore.

Mbërthimi superior nga shkelja qendrore dhe kramponët e jashtëm kapës janë shoqëruesi i përsosur për të eksploruar shtigjet.

Specifikimi dhe teknologjitë
Modeli: Continental Mountain King
Me një tel në buzë të gomës
Biçikletë mali
Dimensioni: 58 – 622 || 29″ | 29 x 2.30
Presioni i rekomanduar: 2.8 Bar
Presioni maksimal: 3.8 Bar
Pesha: 810g
TPI: 3 shtresa / gjithsej 180 tpi
E25 / i certifikuar për E-Biçikletë
MTB

● E25 – I përshtatshëm për biçikleta elektronike

Continental mbështetet në mbi 100 vjet përvojë me gomat e motoçikletave dhe motoçikletave për gomat E-Bike. Të gjitha gomat Continental city/trekking janë vlerësuar për një shpejtësi standarde prej të paktën 25 km/h. Gomat e shënuara e50 janë të certifikuara për S-Pedelec (45 km/h). Me strukturën e tyre të cilësisë së lartë, mbrojtja nga shpimi është e lartë dhe rezistenca e rrotullimit është e ulët, duke ofruar mbrojtje kundër konsumit të parakohshëm të shkaktuar nga forca shtesë lëvizëse.

Më shumë rreth produktit: Continental