KENDA 24×1.95 K849

10.00

Category:

Gomë e jashtme..

Dizajni, Kenda K849, sipërfaqet e shkelura me krampona të mëdhenj, mundëson drejtimin shumë më të lehtë jashtë rrugës.

Kompleksi standard Kenda kombinon më të mirën e rezistencës së ulët të rrotullimit, qëndrueshmërisë ekstreme dhe jetëgjatësisë së shkelës në një paketë universale të përdorur nga kalorës në të gjitha disiplinat.

Modeli: Kenda K849
Me një tel në buzë të gomës
Dimensionet: 24×1.95 / 50-507
Presioni minimal: 40 psi / 2.75 bar
Presioni maksimal: 60 psi / 4,50 bar

Më shumë rreth produktit: KENDA