loader image

CONTINENTAL RACE KING 29×2.2

25.00

Category:

Gomë e jashtme..

MTB

Rac…

Continental Race King – kampion bote!

Po aq, të shpejtë, të shkathët dhe të sigurt – faktorë me rëndësi jetike.

Profili i ulët dhe përqendrimi i lartë i kërpudhave në qendër të shkallës sigurojnë që Continental Race King të rrokulliset më shpejt se gomat më konkurruese në tokë të fortë, megjithatë shkopinjtë janë mjaftueshëm larg njëri-tjetrit për të lejuar kalërimin në kushte të lagështa dhe derdhjen e baltës me lehtësi, duke bërë që goma ideale Race King, për xhirot e sotme teknikisht të kërkuara në Cross Country, në një gamë të gjerë terreni, ku kushtet e drejtimit ndryshojnë shpejt.

Specifikimi dhe teknologjitë
Modeli: Continental Race King
Me një tel në buzë të gomës
Biçikletë mali
Dimensioni: 55 – 622 || 29″ | 29 x 2.20
Presioni i rekomanduar: 3 Bar
Presioni maksimal: 4 Bar
Pesha: 750g
TPI: 3 shtresa / gjithsej 180 tpi
E25 / i certifikuar për E-Biçikletë
MTB

● E25 – I përshtatshëm për biçikleta elektronike

Continental mbështetet në mbi 100 vjet përvojë me gomat e bicikletave dhe motoçikletave për gomat E-Bike. Të gjitha gomat Continental city/trekking janë vlerësuar për një shpejtësi standarde prej të paktën 25 km/h. Gomat e shënuara e50 janë të certifikuara për S-Pedelec (45 km/h). Me strukturën e tyre të cilësisë së lartë, mbrojtja nga shpimi është e lartë dhe rezistenca e rrotullimit është e ulët, duke ofruar mbrojtje kundër konsumit të parakohshëm të shkaktuar nga forca shtesë lëvizëse.

 

 

Më shumë rreth produktit: Continental