PONELY 20 x 2.125 P701

7.00

Out of stock

Category:

Gome e jashtme..

Për rrugët dhe shtigjet e biçikletave, modele klasike BMX.

Modeli: PONELY P701
Me një tel në buzë të gomës
Dimensionet: 20 x 2,125 / 57-406
Presioni i rekomanduar: 35 psi / 2,40 bar

Më shumë rreth produktit: Ponely