CONTINENTAL Ultra sport III 23c

25.00

Out of stock

Category:

Gomë e jashtme..

Gomat Continental Ultra Sport III për drejtimin e përgjithshëm dhe konkurrencën.

Me dizajnin e saj tërheqës dhe çmimin po aq tërheqës, goma Continental Ultra Sport III është ideale për udhëtime stërvitore dhe një pikënisje e shkëlqyer për ata që aspirojnë të bëhen çiklistë në rrugë.

Goma UltraSport ofron performancë të lartë dhe një jetë të gjatë shërbimi, siguron një udhëtim të sigurt dhe frymëzues të karakterizuar nga trajtimi i shkëlqyer, veçanërisht në sipërfaqet e pabarabarta të rrugës.

Specifikimi dhe teknologjitë
Modeli: Continental Ultra Sport III
Me një tel në buzë të gomës
Rruga
Dimensioni: 23 – 622 || 28″ | 700 x 23C
Presioni i rekomanduar: 110 psi / 7,5 Bar
Presioni maksimal: 120 psi / 8.5 Bar
Pesha: 320g
TPI: 3 shtresa / gjithsej 180 tpi
Kompleksi PureGrip
Performanca
E25 / i certifikuar për E-Biçikletë
Standardi Rrugor

● Performanca

> Gomat e performancës për garuesit ambicioz
> Gjenerata e fundit e materialeve dhe prodhimi i saktë garantojnë cilësi të jashtëzakonshme

● Kompleksi PureGrip

Një përbërje gome e bazuar në përbërjet e silicës së aktivizuar, e renditur menjëherë pas përbërjes Black Chili, përdoret në klasën e performancës Continental të gomave MTB dhe Road. Ndërsa siguron kapje të shkëlqyer, është gjithashtu jetëgjatë dhe shumë e qëndrueshme.

● E25 – I përshtatshëm për biçikleta elektronike

Continental mbështetet në mbi 100 vjet përvojë me gomat e bicikletave dhe motoçikletave për gomat E-Bike. Të gjitha gomat Continental city/trekking janë vlerësuar për një shpejtësi standarde prej të paktën 25 km/h. Gomat e shënuara e50 janë të certifikuara për S-Pedelec (45 km/h). Me strukturën e tyre të cilësisë së lartë, mbrojtja nga shpimi është e lartë dhe rezistenca e rrotullimit është e ulët, duke ofruar mbrojtje kundër konsumit të parakohshëm të shkaktuar nga forca shtesë lëvizëse.

Më shumë rreth produktit: Continental