RUBAN CONTINENTAL 29×2.3 kevlar

48.00

Category:

Gomë e jashtme..

MTB

Nga Rural në Urban

Një SUV i gjithanshëm që kursen energji dhe ju çon në zonat rurale dhe urbane. Partneri për udhëtimet tuaja, punët e kryera dhe arratisjet në fundjavë.

Specifikimi dhe teknologjitë
Modeli: Continental Ruban ShieldWall
Pa tel në skajin e gomës / mund të paloset (e palosshme)
Biçikletë mali
Dimensioni: 58 – 622 || 29″ | 29 x 2.30
Presioni i rekomanduar: 2.8 Bar
Presioni maksimal: 3.8 Bar
Pesha: 840 g
TPI: 3 shtresa / gjithsej 180 tpi
Kompleksi PureGrip
Mbrojtja kundër shpimit të gomave: Sistemi i murit mbrojtës
Gati pa tuba
E25 / i certifikuar për E-Biçikletë
Standardi MTB

● Kompleksi PureGrip

Një përbërje gome e bazuar në përbërjet e silicës së aktivizuar, e renditur menjëherë pas përbërjes Black Chili, përdoret në klasën e performancës Continental të gomave MTB dhe Road. Ndërsa siguron kapje të shkëlqyer, është gjithashtu jetëgjatë dhe shumë e qëndrueshme.

 

● Sistemi ShieldWall

Sistemi ShieldWall kombinon në mënyrë optimale mbrojtjen e lartë të shpimit me rrotullimin e lehtë dhe rezistencën e ulët. I projektuar me një shtresë shtesë të materialit të endur kryq përmes gomës, sistemi ShieldWall mbron gomën nga shpimet e drejtpërdrejta dhe dëmtimet e tjera. Pavarësisht shtresës shtesë, përshtatja e përsosur dhe vula e sigurt i lejojnë gomës të funksionojë në mënyrë të përsosur dhe me fleksibilitet të mirë.

 

● E25 – I përshtatshëm për biçikleta elektronike

Continental mbështetet në mbi 100 vjet përvojë me gomat e motoçikletave dhe motoçikletave për gomat E-Bike. Të gjitha gomat Continental city/trekking janë vlerësuar për një shpejtësi standarde prej të paktën 25 km/h. Gomat e shënuara e50 janë të certifikuara për S-Pedelec (45 km/h). Me strukturën e tyre të cilësisë së lartë, mbrojtja nga shpimi është e lartë dhe rezistenca e rrotullimit është e ulët, duke ofruar mbrojtje kundër konsumit të parakohshëm të shkaktuar nga forca shtesë lëvizëse.

 

● Gati pa tub

Ky konstruksion i bykut kontinental është i fortë dhe rezistent ndaj dëmtimit dhe depërtimit nga objektet e huaja. Rezultati: i gjithanshëm, peshë e lehtë dhe dizajn tërheqës. Përveç kësaj, gomat e bëra me këtë teknologji mund të përdoren pa tub të brendshëm ose me tub të brendshëm.

Nëse përdorni një gomë pa tub të brendshëm, ju rekomandojmë të përdorni Continental Revo-Sealant.

Më shumë rreth produktit: Continental