GIYO MINI GP-45 black

8.00

Out of stock

Category:

Minipompë pvc teleskopike e lehtë, me sistem lidhjeje për valvulën Presta dhe Schrader (auto).

Mbajtësja e pompës lejon montimin nën kafazin e shisheve.

Modeli: Giyo mini GP-45
Pompë teleskopike
Materiali: PVC
Lidhja: Presta & Schrader e kthyeshme (valvula automatike)
Presioni: 80 psi (5,5 bar)

Më shumë rreth produktit: GIYO