, ,

ZEFAL AIR NEEDLE

1.00

Categories: , ,

GJELPËR POMPIMI I TOPIVE ZEFAL

Inovative…

…qëndrueshme dhe cilësore!

Një specialist i pompave që nga viti 1880, Zéfal është vazhdimisht duke inovuar për t’ju ofruar më shumë rehati dhe performancë. Me standarde të larta të cilësisë, pompat Zéfal janë një kombinim i teknologjive të dobishme dhe inovative. Ekipet e kërkimit dhe zhvillimit të Zéfal janë të përqendruara në një qëllim të vetëm: t’ju japin përvojën më të mirë të mundshme.

Përshtatës i gjilpërës Zéfal për pompimin e topit.
I përshtatshëm për të gjitha pompat

 

Më shumë rreth produktit: Zéfal