,

POLAR SONIC FS 24 DISC orange-black

260.00

Out of stock

Biçikleta Junior… Linja e Sonic..

Linja jonë për më të vegjlit kombinon nevojën për t’u ofruar fëmijëve argëtim të mirë me kontroll dhe siguri maksimale gjatë ngasjes së biçikletës.

Fëmijët duan të imitojnë të rriturit, me forcë të pamjaftueshme për të kapërcyer biçikletat shpesh të rënda dhe të ngathët. Koncepti ynë është të bëjmë sa më të lehtë biçikletën e fëmijëve, t’i përshtatim komponentët me anatominë dhe forcën e fëmijës, sepse është një mënyrë e sigurt që fëmija të shijojë ngasjen dhe të dashurohet me këtë aktivitet të mrekullueshëm.

 

Polar Sonic Disk FS 24
I destinuar për moshat mbi 8 vjeç / lartësia e fëmijës mbi 125 cm.

Ngjyrat dhe dizajni tërheqës me siguri do t’i pëlqejnë çdo çiklisti të ri.

Një kornizë solide e kombinuar me komponentë me cilësi të lartë dhe ngjyra interesante garantojnë që ngasja e biçikletës do të jetë jashtëzakonisht argëtuese.

Karakteristikat kryesore
Ram Hi Ten çeliku
Amortizator në modalitetin e pirunit
Shimano / Power 3×6 drivetrain
Frenat mekanike të diskut
Rrota 24 inç
Sonic nga koleksioni i biçikletave Polar për fëmijë, vjen me një kornizë të projektuar posaçërisht “shpatet” për të bërë më të lehtë hipjen dhe zbritjen nga biçikleta, gjeometria e kornizës e bën më të lehtë arritjen e timonit dhe në të njëjtën kohë fëmijës. ka një pozicion më të drejtë në biçikletë dhe një pamje më të mirë të rrethinës, dhe gjithashtu bën që fëmija të ndihet i sigurt gjatë ngasjes dhe të ketë kontroll më të mirë mbi biçikletën.

Amortizatori, i përshtatur për peshën më të ulët të fëmijëve, zvogëlon dridhjet, gjë që përmirëson komoditetin dhe sigurinë e drejtimit.

Lartësia e mbështetëses së timonit dhe sedilja janë të rregullueshme në mënyrë që të mund ta rregulloni biçikletën në lartësinë e fëmijës.

Sistemi i drejtimit 3×6 karakterizohet nga funksionimi i tij efikas. Falë marsheve Shimano / Power, funksionimi i të gjithë sistemit është i lehtë për t’u përdorur, ndërrimi i marsheve është i thjeshtë – duke rrotulluar levën e marsheve, gjë që lehtëson trajtimin dhe lejon fëmijën të përqendrohet më shumë në rrugën dhe teknikën e drejtimit.

Frenat mekanike të diskut jo vetëm që duken të freskët, ato e ndalojnë biçikletën në mënyrë efektive, priren të performojnë njësoj mirë në të gjitha kushtet, duke përfshirë ujin, baltën dhe borën. Sipërfaqja e frenimit është shumë larg nga toka dhe papastërtitë e mundshme që mund të rrezikojnë performancën e frenimit. Levat e frenave të përshtatura për duart e fëmijëve garantojnë kontroll të lehtë të shpejtësisë dhe i lejojnë ata të ndalojnë biçikletën shpejt dhe në mënyrë të sigurt.

Rrotat 24”, me buzë alumini me dy mure, sigurojnë qëndrueshmëri dhe falë përdorimit të gomave të gjera me volum të lartë, kapje të mirë dhe gjithashtu do të përmirësojnë ndjeshëm komoditetin e kalorësve në sipërfaqet e forta.

Falë këtyre zgjidhjeve, çiklizmi është jo vetëm një mënyrë e shkëlqyer, por edhe e sigurt për të kaluar një kohë jashtëzakonisht argëtuese jashtë.

Zgjedhja e madhësisë së duhur të biçikletës varet nga lartësia e kalorësit.
Kërkoni për madhësinë e duhur në grafikun e madhësive

Specifikim:
Modeli: Polar Sonic FS 24 Disc
Madhësia e rrotës: 24″
Numri i marsheve: 3×6
Korniza: Hi-Ten Steel
Pirun: Mode Amortizator MD-711G 24″
Mbajtja e pirunit: Fije 1-1/8″.
Tubi i drejtimit: Çeliku 25.4/60 mm
Timoni: Çelik 600mm 15mm ngritje
Dorezat e timonit: TPR 85mm
Tub sediljeje: Çeliku 28.6x250mm
Vendi: P:Lab Junior 24″
Rrima: Beretta 24″ Alu Dyshe Wall 36H
Qendra e përparme: Disk çeliku 36H me ekscentrik
Qendra e pasme: Disk çeliku 36H
Levat e frenave: PVC-ALU për fëmijë
Frenat: C-Star Disk Mekanik
Dalja e përparme: Fuqia
Dalja e pasme: Shimano RD-TY21 GS
Shifterët: Shimano SL-RS36-3×6 Revo Shifter
Gërpi i pasmë: Indeksi 6 shpejtësi 14-28T
Zinxhiri: KMC Z6
Mbajtëse e kokës së mesme/bosht: Gjysmë fishek / 5 pjesë
Këmba e përparme: Çelik 42x34x24T 152mm
Pedale: MTB PVC
Këmba: çeliku
Gomat: 24×1.95
Pesha: 15.30 kg