,

BOOSTER  TURBO 200 red

180.00

Biçikleta për fëmijë…

Linja jonë për më të vegjlit kombinon nevojën për t’u ofruar fëmijëve argëtim të mirë me kontroll dhe siguri maksimale gjatë ngasjes së biçikletës.

Fëmijët duan të imitojnë të rriturit, me forcë të pamjaftueshme për të kapërcyer biçikletat shpesh të rënda dhe të ngathët. Koncepti ynë është të bëjmë sa më të lehtë biçikletën e fëmijëve, t’i përshtatim komponentët me anatominë dhe forcën e fëmijës, sepse është një mënyrë e sigurt që fëmija të shijojë ngasjen dhe të dashurohet me këtë aktivitet të mrekullueshëm.

 

Përforcues Turbo 200
I destinuar për moshat 6 – 9 vjeç / gjatësia e fëmijës 120 – 130 cm.

Çiklistët e rinj jo vetëm që do të shijojnë pamjen e bukur, por edhe përvojën komode të çiklizmit që ofron Booster.

Booster përmban një dizajn tërheqës dhe një gjeometri të përshtatur mirë për t’iu përshtatur aftësive të një kalorësi më të ri.