,

POLAR SONIC 26

230.00

Out of stock

Linja e Sonic

Biçikleta malore… MTB Fun…

Një shoqërues i besueshëm për argëtim dhe rekreacion.

Polar Sonic 26

Kompakt dhe praktik, i destinuar për të rriturit më të shkurtër dhe të rinjtë e avancuar si një model kalimi në rrota 26″.

Një kornizë solide e kombinuar me komponentë me cilësi të lartë dhe ngjyra interesante garantojnë që ngasja e biçikletës do të jetë jashtëzakonisht argëtuese.

Karakteristikat kryesore:
Ram Hi Ten çeliku
Fork Hi Ten çeliku të ngurtë
Shimano / Power 3×6 drivetrain
V-frenat
Rrota 26 inç

Sonic vjen me një kornizë të projektuar posaçërisht “pjerrësi” për ta bërë më të lehtë hipjen dhe zbritjen nga biçikleta, gjeometria e kornizës lejon një shtrirje më të lehtë të timonit dhe një pozicion më të drejtë në biçikletë dhe një pamje më të mirë të rrethinat, dhe gjithashtu ju bën të ndiheni të sigurt gjatë ngasjes dhe ka kontroll më të mirë mbi biçikletën.

Biçikleta ka ngurtësi dhe drejtim optimal falë dizajnit të saj të fortë me një pirun të përparmë të sheshtë dhe të ngurtë.

Lartësia e timonit dhe sedilja janë të rregullueshme në mënyrë që të mund ta rregulloni biçikletën në lartësinë tuaj.

Sistemi i drejtimit 3×6 karakterizohet nga funksionimi i tij efikas. Për shkak të diapazonit të gjerë të shpejtësive, nuk është problem të ecësh përpjetë, si dhe është e mundur të vendosësh një ritëm të mirë. Falë kutive të shpejtësisë Shimano / Power, ju mund të rregulloni funksionimin e të gjithë sistemit sipas nevojave tuaja.

Frenat e besueshme të frenave V janë përgjegjëse për frenimin. Frenat V janë një zgjidhje e provuar dhe e testuar. Ato garantojnë kontroll të lehtë të shpejtësisë dhe ju lejojnë të ndaloni shpejt biçikletën. Dizajni i tyre i thjeshtë mundëson funksionim të gjatë dhe pa probleme.

Rrotat 26” me buzë alumini me dy mure sigurojnë qëndrueshmëri dhe falë përdorimit të gomave të gjera me volum të lartë, kapje të mirë dhe gjithashtu do të përmirësojnë ndjeshëm komoditetin e kalorësve në sipërfaqe të forta.

Zgjedhja e madhësisë së duhur të biçikletës varet nga lartësia juaj.

Kërkoni për madhësinë e duhur për ju në grafikun e madhësive

Specifikim:

Modeli: Polar Sonic 26
Madhësia e rrotës: 26″
Numri i marsheve: 3×6
Korniza: Hi-Ten Steel
Pirun: Hi-Ten Steel Solid
Mbajtja e pirunit: Fije 1-1/8″.
Tubi i drejtimit: Çelik 25.4/80 mm
Timoni: Çelik 620mm 15mm ngritje
Dorezat e timonit: TPR 85mm
Tub sediljeje: Çeliku 28.6x300mm
Selia: P:Lab MTB
Rrima: Beretta 26″ Alu Dyshe Wall 36H
Qendra e përparme: çeliku 36H
Qendra e pasme: Steel 36H
Levat e frenave: Alu-PVC
Frenat: V-Brake Alu
Dalja e përparme: Fuqia
Dalja e pasme: Shimano RD-TY21 GS
Shifterët: Shimano SL-RS36-3×6 Revo Shifter
Gërpi i pasmë: Indeksi 6 shpejtësi 14-28T
Zinxhiri: KMC Z6
Mbajtëse e kokës së mesme/bosht: Gjysmë fishek / 5 pjesë
Këmba e përparme: Çeliku 48x38x28T 170mm
Pedale: MTB PVC
Këmba: çeliku
Gomat: 26×2.1
Pesha: 15.90 kg