,

POLAR JUNIOR DINO 16

155.00

Out of stock

Biçikletë për fëmijë…

Linja jonë për më të vegjlit kombinon nevojën për t’u ofruar fëmijëve argëtim të mirë me kontroll dhe siguri maksimale gjatë ngasjes së biçikletës.

Fëmijët duan të imitojnë të rriturit, me forcë të pamjaftueshme për të kapërcyer biçikletat shpesh të rënda dhe të ngathët. Koncepti ynë është të bëjmë sa më të lehtë biçikletën e fëmijëve, t’i përshtatim komponentët me anatominë dhe forcën e fëmijës, sepse është një mënyrë e sigurt që fëmija të shijojë ngasjen dhe të dashurohet me këtë aktivitet të mrekullueshëm.

 

Polar Dino 16
I destinuar për moshat 4 – 7 vjeç / gjatësia e fëmijës 90 – 120 cm.

 

E krijuar për rrotullime të para të sigurta të pedalit, e krijuar për t’i bërë fëmijët të buzëqeshin.
Gjeometria e përshtatur për nevojat e çiklistëve të rinj e bën Polar Dino jashtëzakonisht komod për t’u ulur dhe ngarë.

Duke rregulluar mbështetjen e timonit dhe lartësinë e sediljes, mund ta rregulloni biçikletën në lartësinë e fëmijës, në mënyrë që ai ta ulë atë.