,

CAIMAN ARROW 24″ pink

190.00

Out of stock

Përshkrim:

Biçikleta për fëmijë nga 8 deri në 13 vjeç.
Një biçikletë e shkëlqyer për ngasje në qytet dhe në fshat
MTB për fëmijë…

Biçikletë junior për moshat mbi 8 vjeç / gjatësia e fëmijës mbi 125 cm

Specifikim:

Biciklete Caiman Arrow 24″ rozë
Madhësia e rrotës / Numri i marsheve: 24″/18
Korniza: HI TEN STEEL
Pirun: HI-TEN STEEL
Mbajtja e pirunit: FIJE 1″
Tubi i drejtimit: ÇELIK 22.2/60mm
Timoni: ÇELIK 600mm 15mm ngritje
Dorezat e timonit: TPR 85mm
Tub sediljeje: ÇELIK 25.4x250mm
Sedilja: FERRO JUNIOR 24″
Rim: BERETTA 24″ ALU 36H
Qendra e përparme: STEEL 36H
Qendra e pasme: STEEL 36H
Levat e frenave: PVC
Frenat: V-BRAKE PVC
Dalja e përparme: POWER
Shkalla e pasme: Shimano 6 SPEED INDEX
Levat e ndërrimit: Shimano
Gërpi i pasmë: 6 SHPEJTËSI 14-28T INDEKSI
Zinxhiri: 6 INDEKSI I SHPEJTËSISË
Kushineta e kokës së mesme/boshti: GJYSMË FISHEK / 5 PJESË
Këmba e përparme: ÇELIK 42x34x24T 152mm
Pedale: MTB PVC
Këmba: ÇELIK
Gomat: PONELY 24×1.95