, ,

Acerbis Neck Warmer

8.00

Categories: , ,

Ngrohëse shumëfunksionale e rehatshme e qafës, e lehtë për t’u konvertuar në bandana ose shall.

I qetë, i lehtë, i gjithanshëm, elastik, 100% poliestër.

I pershtatshem ne shume situata.

E imja jeton në çantën ose çantën time të shpinës kur nuk përdoret, komplet shumë funksional dhe i shkëlqyeshëm për kalorësin e aventurës.

Në çmim të përfshira 1 cope

Në dispozicion këto 4 lloje:

Royal blu

Urban green

Grey grigio

Black nero