,

Zingjir KMC X8 8 speed

15.00

Seria X

100% e përputhshme. Një zinxhir për të gjithë. Përshtatet me të tre sistemet kryesore të ndërrimit të marsheve.

Shimano, SRAM, Campagnolo ose një kombinim. Duke marrë parasysh specifikimet e sistemeve të ndryshme, KMC ka zhvilluar një urë të pronarit X dhe Chamfering (lidhje të zbërthyera) për t’u përshtatur në mënyrë perfekte.

Kërcitja asimetrike shmang ndërhyrjet – Të projektuara për dhëmbë dhe kaseta të ndryshme lidhëse me zinxhirë, lidhjet unike të dredhura të KMC lejojnë përfshirje të qetë të zinxhirit dhe ndërveprim efikas zinxhir me dhëmbëza, duke përmirësuar në mënyrë drastike sigurinë e çiklizmit dhe stabilitetin e mjetit.

Dizajn i dyanshëm. Shpejt & Sigurt. Lehtë për t’u instaluar – Simetrike, me dy anë, konfigurimi është i shpejtë, i lehtë dhe i thjeshtë. E shoqëruar me veshjen mbrojtëse KMC dhe mekanizmin e çlirimit të shpejtë, është tepër i qëndrueshëm, për të mos përmendur të qetë dhe të sigurt.

E thjeshtë dhe e shpejtë. Sintonizimi i shpejtë, i krijuar me precizion – Zinxhirët KMC janë krijuar për t’iu përgjigjur ndryshimeve më të vogla të marsheve, kështu që ju kaloni më shumë kohë në kalërim dhe më pak kohë në akordim.

Saktësi e patëmetë. Performanca fenomenale e ndërrimit – Me mjeshtëri superiore, zinxhirët e projektuar KMC ofrojnë një konfigurim unik për ndërrim të menjëhershëm. Performanca fenomenale e ndërrimit dhe akordimi më i lehtë i motorit janë përfitimet e ekspertizës së KMC.

Performanca e pashembullt. Konvertimi i fuqisë shumë efikas – Çdo komponent është ndërtuar për të ndihmuar në çlirimin e bishës brenda jush. Ngurtësia e zinxhirëve KMC maksimizon efikasitetin në mënyrë që çdo përpjekje që bëni për pedalimin të shndërrohet në fuqi gjatë udhëtimit tuaj.

 

KMC X8
Një zinxhir për të gjithë|100% përputhshmëri në të gjitha sistemet kryesore të çmontimit
Lidhjet e rrethuara në mënyrë asimetrike shmangin ndërhyrjet
Precizion i përsosur|Performancë fenomenale e zhvendosjes

Karakteristikat

Modeli: KMC X8
Seria X
Për 8 shpejtësi / 1×8, 2×8, 3×8
1/2″ x 11/128″
Numri i lidhjeve: 114
Lidhja e zinxhirit: me një bashkues të shpejtë
Gjerësia: 7.1 mm
X-Qëndrueshmëri
Forma e dyfishtë e urës “X”.
E përputhshme me Shimano, Campagnolo dhe SRAM me 8 shpejtësi. sistemet e shkëmbimit
● Forma e dyfishtë e urës “X” – Ndërrimi i saktë i marsheve

● Trajtim me rezistencë ndaj shtrirjes – SP qëndrueshmëri e jashtëzakonshme

● Riveting me kërpudha – Fuqia e lartë e pinit

● Zbërthimi i brendshëm i pllakës – Ndryshime të shpejta të marsheve

 

Më shumë rreth produktit: KMC