,

ZEFAL sense soft 65 650ml

5.00

SHISHE ZEFAL SENSE SOFT 65

Inovative…

…e qëndrueshme dhe cilësore!

Meqë e dimë që hidratimi i mirë është një shqetësim kyç gjatë çdo përpjekjeje fizike, Zefal ka zhvilluar një gamë të re të shisheve dhe mbajtësve të shisheve.

 

Zéfal Sense Soft 65

Shishja Sense Soft ofron një zgjidhje të thjeshtë, efektive dhe të lehtë hidratimi për çiklizëm.

Ne vendosëm të përdorim polipropilen për të arritur kompromisin më të mirë midis kompresueshmërisë së mirë dhe shijes dhe erës neutrale.

Dizajni i tij ergonomik e bën të lehtë mbajtjen dhe përdorimin në të gjitha kushtet. E mbyllur në mënyrë të përkryer në pozicionin e mbyllur, valvula e butë silikoni ofron një ndjesi të këndshme në gojë.

Zéfal Sense Soft 65
Vëllimi: 650 ml
Kapak i butë / Polipropileni / Grykë e bërë me silikon ushqimor.
Diametri: 74 mm
Përmasat: 76 x 76 x 206 mm
Materiali: Polipropileni
Pa BPA – pa bisfenol A
Pesha: 71 g

 

Më shumë rreth produktit: Zéfal