ZEFAL cyclop

15.00

Category:

Inovative…

…e qëndrueshme dhe cilësore!

Siguria e çiklistëve ka qenë gjithmonë prioritet për Zefalin. Për t’ju dhënë kënaqësi të plotë, një gamë specifike pasqyrash përmirëson dukshmërinë tuaj në rrugë. Për të siguruar paqe mendore në lëvizje, vazhdoni të vozitni me Zefal.

 

Zéfal Cyclop – pasqyrë universale e biçikletës për montim në skajet e timonit
Cyclop është një pasqyrë biçikletë e krijuar për udhëtime ose përdorim urban. Ka 3 akse orientimi i cili lejon që pasqyra të përshtatet në mënyrë perfekte me nevojat tuaja, si dhe ofron mundësinë e palosjes nën timon për ruajtje ose kur kaloni midis dy automjeteve. E prodhuar në Francë, kjo pasqyrë vjen me një pasqyrë 46 cm² që ndihmon në paralajmërimin e përdoruesit për çdo rrezik që vjen nga pas. E kthyeshme, mund të vendoset në anën e djathtë ose të majtë të timonit.

Pasqyrë Zéfal cyclop
Pasqyrë universale majtas/djathtas
Mundësia e mbivendosjes
Mundësia e rregullimit – rrotullimit
Montimi në diametrin e brendshëm të timonit Ø16 – 21mm
Materiali: plastikë e pathyeshme e kromuar
Pasqyrë konvekse me sipërfaqe 46 cm²
Përmasat: 65 x 165 x 25 mm
Pesha: 60 g

● I kthyeshëm
Mund të ngjitet në të dyja anët e timonit.

● Pasqyrë e fortë

Pasqyrat janë prej kromi ABS të pathyeshëm dhe për këtë arsye nuk kanë rrezik të thyhen në rast rënieje.

● Rregullim i trefishtë

Orientimi i përshtatur me pozicionin tuaj.

● Palosja nën timon

Ruajtja dhe mbrojtja e pasqyrave.

 

Më shumë rreth produktit: Zéfal