,

YUEN YFA-14

20.00

Categories: ,

YUEN treger i përparëm

Inovative…

…qëndrueshme dhe cilësore!

Për lehtësinë tuaj, YUEN ofron një sërë transportuesish të dobishëm paketash për transportin e përditshëm ose për udhëtimet tuaja.

Raft panierësh Lowrider
Montim i pirunit të përparmë, kapëse (U) e rregullueshme
Vetëm për bicikletat me v-brake frenim (jo me disqe)

Pesha maksimale që mban 9 kg